BİRİ SİZİ GÖZETLİYOR

BİRİ SİZİ GÖZETLİYOR

Bozüyük’te İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme büro amirliği ekipleri tarafından halk dolmuşlarına yönelik sivil denetim çalışmaları...

A+A-

Bozüyük’te İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme büro amirliği ekipleri tarafından halk dolmuşlarına yönelik sivil denetim çalışmaları başlatıldı.

Son günlerde yaşanan olumsuzlukların önüne geçebilmek amacıyla, belirli aralıklarla sivil denetim ekipleri tarafından halk dolmuşlarında sürücülerin bilgisi olmadan yolculuk yapılarak dolmuş şoförleri denetim altına alınacak. Dolmuş şoförlerinin yolcu indirip bindirme, seyir halinde cep telefonu kullanıp kullanmadıkları, durak ihlali ve yolculara karşı tutumları gözlenecek.  Bu gibi kurallara uyup uymadıkları konusunda gerekli notlar tutulacak. Kurallara uymadıkları tespit edilen dolmuş sürücülerine ise gerekli cezai işlemler uygulanacak. Bugün yapılan denetimlerde farklı hatlarda iki halk dolmuşu sürücüsü denetlenirken herhangi bir kural ihlaline rastlanmadı. Yapılan sivil denetim sırasında kural ihlali yapmayan dolmuş sürücülerine İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından teşekkür edilirken kendilerinin ödüllendirileceğini söyledi. Denetimlerin önümüzdeki günlerde de belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

 

Bu haber toplam 5085 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.