BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Bilecik Demir Çelik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri'nde birincilik ödülünü kazandı. 

A+A-

Bilecik Demir Çelik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri'nde birincilik ödülünü kazandı. 
Şirketin dijital dönüşümde elde ettiği başarı, inovasyon ve teknolojiye verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Projenin adı "Demir & Çelik Üretiminde Dijital İkiz Yaratmak: Üretim Süreçlerini İzlemek ve Kontrol Etmek İçin Entegre Bir Çözüm" olarak belirtildi. Fabrika Müdürü Uğur Cengiz, ödülü T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan aldı. Bilecik Demir Çelik, verimliliği artırmaya yönelik projelerle sektördeki liderliğini sürdürüyor.

0fbf8fbc-a8f3-4010-bcaf-fb3aef4e3c31.jpg
Bilecik Demir Çelik Fabrikası sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. "Gururluyuz" başlığı ile yaptığı paylaşımda, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından; verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen "Verimlilik Proje Ödülleri" töreninde Dijital Dönüşüm Kategorisinde, "Demir & Çelik Üretiminde Dijital İkiz Yaratmak: Üretim Süreçlerini İzlemek ve Kontrol Etmek İçin Entegre Bir Çözüm" adlı projemiz ile firmamız birinciliği göğüslemiş, ödülünü Fabrika Müdürümüz Uğur Cengiz T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır'dan almıştır. Projenin gerçekleşmesinde desteği olan tüm çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza sonsuz teşekkürler" ifadeleri yer aldı.


Bu haber toplam 2613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.