BİZİM CANIMIZ YANDI BAŞKALARININ CANI YANMASIN

BİZİM CANIMIZ YANDI BAŞKALARININ CANI YANMASIN

Bozüyük’te geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla uyuşturucu kullandıktan sonra boş bir arazide cesedi bulunan Murat Tosun’un acılı babası Mahmut Tosun,...

A+A-

Bozüyük’te geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla uyuşturucu kullandıktan sonra boş bir arazide cesedi bulunan Murat Tosun’un acılı babası Mahmut Tosun, uyuşturucuya karşı isyan etti. Evladını bu illetten kurtarmak için çok mücadele ettiğini ancak başarılı olamadığını söyleyen acılı baba yetkililere seslendi. Yetkililerden uyuşturucu kaynaklarının kurutulmasını talep ederken bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın diye feryat etti.

“Devletimiz bunun önlemini en üst düzeyde alsın”

Acı baba Mahmut Tosun, yaptığı açıklamada, “Oğlumuzu genç yaşta uyuşturucu nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çocuğumun uyuşturucu kullandığını başladıktan kısa bir süre sonra fark ettim. Fark ettikten sonra yaklaşık 10 yıl boyunca evladımı bu illetten kurtarabilmek için çok uğraştım. Gitmediğim yer kalmadı ama oğluma tedaviyi kabul ettiremediğimden başarılı olamadım. Yeterli tedbirler alınmadığından dolayı uyuşturucu illeti ülkenin her yerinde insanların hayatını karartmayı sürdürüyor. Madde bağımlılığı sebebiyle hayatını kaybedenlere her gün yenileri ekleniyor. Bu küçücük Bozüyük’te bile uyuşturucu kullanımı her geçen gün artıyor. Ben bu konuda yetkililerimize sesleniyorum. Ne olur bu uyuşturucuya karşı daha çetin mücadele versinler. Devletimiz bunun önlemini en üst düzeyde alsın. Çocukları uyuşturucu kullananlar aileler bizim yaşadığımız bu acı sonu yaşamadan ne yapabiliyorlarsa yapsınlar. Anne babalar çocuklarının arkadaş çevrelerini yakından takip etsinler. Çocuklarının davranışlarını izleyerek takip etsinler. Biz genç yaşta evladımızı kaybettik. Bizim canımız yandı ama başkalarının canı yanmasın. Toplum olarak bu uyuşturucu maddelere karşı savaş açalım ve gençliğin köreltilmek istenmesine izin vermeyelim” dedi.

Çocuğunun arkadaşlarıyla ilgili olarak da konuşan acılı baba, “Böyle arkadaşlık olmaz. Mademki bu haltı birlikte yiyorsunuz. O halde arkadaşınız fenalaştığında niçin hastaneye değil de boş bir araziye terk ediyorsunuz. Eğer Murat fenalaştığında ölüme terk edilmek yerine hastaneye götürülse idi belki de şu an hayatta olacaktı. Ben bu işin sonunu bırakmayacağım” dedi.

Bu haber toplam 9724 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.