BOZHEM YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

BOZHEM YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün 2016-2017 eğitim öğretim yılında açmış olduğu kursların yılsonu sergisi törenle açıldı. Kurumun...

A+A-

Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün 2016-2017 eğitim öğretim yılında açmış olduğu kursların yılsonu sergisi törenle açıldı. 
Kurumun konferans salonundaki programda konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam açılan kurs sayısından daha ziyade kursların içeriğinin ve kursiyer kazanımlarının daha önemli olduğunu söyledi. 

bozhem-yilsonu-sergisi-acildi.jpg
Levent Susam konuşmasında “Halk Eğitim Merkezimiz çocuğundan gencine, kadınından, yaşlısına eğitim ve öğretime ihtiyaç duyulan her alanda halkımızın yanında ve hizmetindedir. Halkımıza hizmet verme konusunda tüm kurum çalışanlarımızın takdire şayan bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Büyük işleri büyük adamlar yapar ancak hiçbir zaman yalnız değillerdir. Ben buradan eğitim öğretim yılı boyunca gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı kurum öğretmenlerime, usta öğreticilerimize, kursiyerler ve tüm kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca eğitim öğretim dönemi boyunca kurumumuza verdikleri katkılarından ve ilgilerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Hasan Yaman Bey’e Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bey’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş Hanım’a, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Halis Çelik Bey’e ve kurumlarında kurs açılması konusunda destek veren tüm okul yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

bozhem-yilsonu-sergisi-acildi2.jpg
Konuşmaların ardından “Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Size Ne Kazandırdı” konulu kursiyerlerin Halk Eğitim Merkezi ile ilgili görüşlerinin yer aldığı video sunum izlendi. Sonrasında açılan giyim kurslarında, öğretmenler kursiyerleri ile birlikte ürettikleri, çocuk kıyafetlerden oluşan defile sergilendi.  Defilede yer alan çocuklar büyük beğeni ve alkış topladı. Ardından Usta öğretici Tuğba Dutucu’nun eğitmenliğini üstlendiği Bozüyük Halk Eğitim Merkezi halk oyunları topluluğunun hazırladıkları gösteri izlendi. Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği koro şefi Mehmet Uysal ve bendiri ile kendisine eşlik eden Fatih Emircan öğrencileri Senanur Kale ve Beyza Ayça Duman’ın sergiledikleri müzik dinletisi, dinleyenlerin beğenisini kazandı. Programın sonunda protokolün üyeleri tarafından kursiyerlere temsili kurs sertifikaları verildi. Program protokol üyelerinin sergi açılış töreni ve vatandaşlar ile birlikte sergiyi gezmeleri ile son buldu.
Programın ardından pastacılık ve aşçılık kursu öğretmenleri Zühre Demir ve Osman Selek hocaların öğrencileri ile birlikte yapmış olduğu BOZHEM pastası ve diğer lezzetler konuklara ikram edildi.
Sergiye Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bozhem-yilsonu-sergisi-acildi4.jpg

Bu haber toplam 2931 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.