Bozüyük Belediyesi Çocuk Korosu'ndan muhteşem "Yeşilçam Şarkıları"

Bozüyük Belediyesi Çocuk Korosu'ndan muhteşem "Yeşilçam Şarkıları"

Bozüyük Belediyesi Çocuk Korosu seslendirdikleri birbirinden güzel Yeşilçam filmlerinin şarkıları ile muhteşem bir konsere imza atarken izleyenleri Yeşilçam film kuşaklarının eşsiz şarkıları ve film müzikleri ile buluşturdu.

A+A-

Bozüyük Belediyesi Çocuk Korosu tarafından Metristepe Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sunulan “Yeşilçam Şarkıları” konseri yoğun ilgi gördü. Bozüyük’ün ilk çocuk korosu olma özelliğini de taşıyan koro Yeşilçam filmlerinin hafızalara kazınan şarkılarını seslendirdi.

bozuyuk-belediyesi-cocuk-korosundan-muhtesem-yesilcam-sarkilari-konseri.jpeg

Şarkılara zaman zaman dinleyiciler de eşlik etti. Söylenen şarkılar, dinleyenleri filmlerin çekildiği yıllara götürürken konserde Türk sinema tarihine damga vurmuş, 15 tane solo ve koro tarafından seslendirilen şarkının yanı sıra 5 tane de seçkin enstrümantal film müziği yer aldı. Oluşturulan repertuara ait filmlerin görselleri ve şarkı sözleri perdeye yansıtılarak seyircilere görsel ve işitsel bir ziyafet sunuldu.

bozuyuk-belediyesi-cocuk-korosundan-muhtesem-yesilcam-sarkilari-konseri-001.jpeg

Yeşilçam’ın hafızalara kazınan ve sevilen şarkılarını büyük bir başarıyla seslendiren çocuk korosu beğeni ile izlenirken çocukların heyecanı ise gözlerden kaçmadı. Programın sonunda uzun süre alkışlanan koroyu sahneye gelerek tebrik eden Bozüyük Belediye Başkan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu koro adına koronun en küçük elemanına çiçek takdim etti. Başkan Bakkalcıoğlu burada yaptığı konuşmada “Değerli hemşehrilerim; ben bu akşam çok gururlandım açıkçası. Bozüyük’te sanatın, Türk Sanat Müziğinin, Türk Halk Müziğinin yetişkinlerle korolarını oluşturalım derken Murat kardeşim çocuklardan bir koro çıkarttı. Harikaydı değil mi? Murat kardeşime, tüm saz ekibine, koromuza ve hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi. Programın sonunda çocuklar ve aileleri Başkan Bakkalcıoğlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

bozuyuk-belediyesi-cocuk-korosundan-muhtesem-yesilcam-sarkilari-konseri-002.jpeg

bozuyuk-belediyesi-cocuk-korosundan-muhtesem-yesilcam-sarkilari-konseri-003.jpeg

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler