BOZÜYÜK BELEDİYESİ DUR DURAK BİLMİYOR

BOZÜYÜK BELEDİYESİ DUR DURAK BİLMİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların hava şartlarından etkilenmemeleri için başlatılan ve ilçe genelinde sayıları 15’e ulaşan klimalı duraklara...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların hava şartlarından etkilenmemeleri için başlatılan ve ilçe genelinde sayıları 15’e ulaşan klimalı duraklara bir yenisi daha eklendi.
Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından geçtiğimiz yaz aylarında yenileme çalışmaları tamamlanan Yaşar Doğu Caddesi üzerinde, özellikle servis bekleyen vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan noktada yerini alan klimalı durak, vatandaşlar tarafından büyük takdir toplarken Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Keskin  montaj çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Yardımcısı Keskin; “Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’nın talimatı ve konuya gösterdiği özen ile çalışmalarımız devam ederken, ilçemizde gerekli olan noktalarda klimalı duraklarımızın montaj çalışmaları devam edecek.  Vatandaşlarımızın servis ve dolmuş beklerken özellikle soğuk havalardan etkilenmemeleri amacı ile yaptığımız çalışmalar neticesinde klimalı duraklarımızın sayısı 16’ya ulaşmıştır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Klimalı durağın montajı esnasında çalışma alanına gelen 4 Eylül Mahalle Muhtarı İsmail Kıranlı da mahalleye yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.

klimali-durak-16.si-yasar-dogu-caddesine-6.jpg


Bu haber toplam 2287 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.