BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN SÖĞÜT ŞENLİKLERİ’NE ÜCRETSİZ OTOBÜS

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN SÖĞÜT ŞENLİKLERİ’NE ÜCRETSİZ OTOBÜS

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından Söğüt’te yapılacak olan 737. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne katılmak isteyen Bozüyüklüler...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından Söğüt’te yapılacak olan 737. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne katılmak isteyen Bozüyüklüler için ücretsiz araç tahsis edildi.
Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri 7-8-9 Eylül’de Söğüt’te yapılacak. Edinilen bilgiye göre şenliğe TBMM Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in de katılacak. Şenliğin 3. günü olan 9 Eylül Pazar günü Devlet Büyükleri ve Konukların Ertuğrulgazi Türbesi’ni ziyareti sonrası tören alanına geçilecek. Tören alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek olan program, protokol konuşmaları, halk oyunları gösterileri, Mehteran birliği gösterisi ve tören geçişi ile devam ederken şifalı pilav ikramı ile son bulacak. Şenliğin son günü olan 9 Eylül Pazar günü Bozüyüklülerin şenlik alanına ücretsiz ulaşımını sağlamak amacıyla Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından otobüs tahsis edildi. Otobüsler Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 07:30’da hareket ederek şenliğe katılmak isteyen vatandaşları Söğüt’e ücretsiz olarak götürecek ve şenlik bitiminde de yine vatandaşların tekrar Bozüyük’e dönmelerini sağlayacak.

sogut-senlikleri-ucretsiz-otobus-1-(1).jpeg


Bu haber toplam 3010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.