BOZÜYÜK DEVLETİ VE POLİSİNİN YANINDA

BOZÜYÜK DEVLETİ VE POLİSİNİN YANINDA

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena stadı yakınında ve Maçka Parkı'nda meydana gelen iki ayrı patlama sonrasında şehit olan polis memurlarımız için...

A+A-

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena stadı yakınında ve Maçka Parkı'nda meydana gelen iki ayrı patlama sonrasında şehit olan polis memurlarımız için Bozüyüklü STK, siyasiler ve vatandaşlar tarafından Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulunuldu. Her zaman devletimizin ve polisimizin yanında olduğumuzun mesajı verildi.

Ziyarete katılan dernekler adına açıklamada bulunan Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, “Bozüyük Sivil toplum kuruluşları olarak Çevik Kuvvet Polislerimize ve Emniyet güçlerimize yapılan menfur saldırıyı kınıyoruz. Bozüyük Emniyet Müdürümüz Hakkı Güner'e üzüntülerimizi bildirerek başsağlığı diledik. Yüce Mevlam bir daha böyle acılar yaşatmasın. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Ziyaretimize Bozüyük Kent Konseyi, Bozüyük Asayişi Destekleme Derneği, BOZGİDED ve Bozüyük Karadenizliler Derneği Başkan ve üyeleri katıldı.

15380346_10207940542927151_1009917856420955341_n.jpg

Ayrıca AK Parti İlçe Teşkilatı da İlçe Başkanı Mesut Çetin başkanlığındaki bir heyetle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Mesut Çetin, “İstanbul’da gerçekleşen menfur terör saldırısında, Şehit olan polislerimiz için başsağlığı, gazilerimize acil şifalar dilemek için, İlçe Emniyet müdürümüze ziyaret gerçekleştirdik. Saldırının hedefinde emniyet mensubu polislerimiz olduğu kadar, bu hain terör saldırısı milletimizin birliğine, beraberliğine yapılmış bir saldırı olarak değerlendiriyoruz.

Bu saldırı son aylarda yükselen dolar karşısında milletimizin Türk parasına sahip çıkmasına yapılan bir saldırıdır. Bu saldırı Türk ordusunun Suriye’ye başlattığı Fırat kalkanı operasyonunu engellemek için yapılmış bir terör saldırısıdır. Bu saldırı son zamanlarda Siyasetçilerin ülkemizdeki siyasi krizleri, tıkanıklığı aşma, bir daha bu ülkede siyasi krizler yaşanmasın gayretlerine ve uzlaşmalarına karşı yapılan bir saldırıdır. Bu hain saldırı aslında Türkiye’nin millileşmesini engellemek ve Türk milletine yapılan bir saldırıdır. Bizler bu saldırıyı bu şekilde değerlendiriyoruz. Ak parti teşkilatları olarak her türlü terörü kınıyor, lanetliyoruz. Menfur terör saldırısında Şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner de ziyaretlerden duyduğu memnuniyetini dile getirerek “Teşkilatımız ve Devletimizin yanında sizler oldukça bizler her zaman bu vatan için canımızı vermeye hazırız” dedi.

Bu haber toplam 2758 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.