BOZÜYÜK EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

BOZÜYÜK EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

Gölpazarı ilçesinde asayiş olayına karıştıktan sonra olay yerinden kaçan zanlı Bozüyük’te İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları...

A+A-

Gölpazarı ilçesinde asayiş olayına karıştıktan sonra olay yerinden kaçan zanlı Bozüyük’te İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları sonrasında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Gölpazarı ilçesinde bir asayiş olayına karışan Ö.A.(34) isimli şüpheli 34 VB 2328 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçtı. Yaşanan olay ve olaya karışan şüpheli ile ilgili bilgiler il genelindeki tüm il ve ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerine iletildi. Şüphelinin akşam saatlerinde belirtilen plaka ile birlikte Bozüyük’e girişini tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri alarma geçti. Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından şüpheli Ö.A. otomobili ile birlikte Taşıyıcılar Kooperatifi civarında ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucunda yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilerek İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüpheli daha sonra Gölpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.


Bu haber toplam 2520 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.