BOZÜYÜK EV SAHİPLİĞİ YAPTI

BOZÜYÜK EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Bilecik Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Bozüyük ilçesinde yapıldı. Toplantıya Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik...

A+A-

Bilecik Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Bozüyük ilçesinde yapıldı. 
Toplantıya Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Turan İpşiroğlu, Osman Bat, Metin Sarıfakıoğulları ve Erdoğan Kaba ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Toplantıda binaların inşaat, onarım, güçlendirme ve donanım hazırlıklarının geldiği aşamalar, barınma hizmeti veren yurt, pansiyon, apart otel ile ilgili iş ve işlemler hakkında bilgiler verildi. Yenilenen müfredat programları hakkında bilgilendirme yapıldı. Yeni programın felsefesinin iyi anlaşılması ve velilere iyi anlatılması gerektiği belirtildi. Öğrencilerimizi sınavlara daha iyi hazırlayabilmek için “Ölçme ve Değerlendirme Ekibi” kurulacağı ve soruların hazırlanması basılması ve değerlendirilmesinde bu ekibin görev yapacağı ifade edildi. Öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımı; okul, veli ve öğrenci iletişiminin daha da güçlendirilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Okul öncesi eğitim ile ilgili çalışmalar masaya yatırıldı."Bilecik eğitimini nasıl vitrin ve lider yapabiliriz?" konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda açıklama yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında birçok başarılı çalışmaya imza attık. Yapılanları asla yeterli görmeyerek önümüzdeki yıl da öğrencilerimizin başarısını artırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Ben bu anlamda tüm katılımcılara teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

20170826aw157562_02.jpg


Bu haber toplam 1908 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.