BOZÜYÜK EV SAHİPLİĞİ YAPTI

BOZÜYÜK EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Avrupa Komisyonu ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Hayat Boyu Öğrenme Milli Eğitim Genel Müdürlüğü sorumluluğunda yürütülen EPALE National...

A+A-

Avrupa Komisyonu ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Hayat Boyu Öğrenme Milli Eğitim Genel Müdürlüğü sorumluluğunda yürütülen EPALE National Support Services-NSS projesi başladı. Proje kapsamındaki toplantı Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapıldı
Toplantıda, Avrupa Komisyonu ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Hayat Boyu Öğrenme Milli Eğitim Genel Müdürlüğü sorumluluğunda yürütülen EPALE National Support Services-NSS projesi hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Projenin amacı, yetişkin eğitimi veren kurum ve kuruluşları çevrimiçi bir platformda buluşturarak paylaşılan belge ve iyi örnek uygulamaları ile kurumların birbirinden öğrenmelerini desteklemektir. 24 ili kapsayan toplantılardan biri de Bilecik’te gerçekleşti.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Kısa adı EPALE olan Avrupa’daki Yetişkin Öğrenimi İçin Elektronik Platformu’nun, Avrupa’da ve Türkiye’de yetişkin eğitimi veren kurum ve kuruluşları bir platformda buluşturmayı sağlayarak, kurumların ve öğreticilerin birbirinden öğrenmelerini desteklemek ve iyi örnek uygulamalarını göstermek amacıyla çalışmalar yaptığını belirtti. Durmuş, “ Platformun amacı, Avrupa’da yüksek nitelikli yetişkin eğitimini desteklemektir. Bilişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişme ile birlikte insanlar arasındaki iletişimin de hızlandı. Günümüzde haberler ve bilgiler çok daha hızlı yayılmaya başladı. Böylece insan hayatında da büyük bir hız başladı. Yetişkin eğitiminde de internet ve teknolojik imkanların kullanılması büyük avantajlar sağlar. Bu konuda çağa ayak uydurmak zorundayız. İki gün sürecek olan bu toplantıda emeği geçen proje yetkililerine ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıya Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, şube müdürleri, okul ve kurum müdürleri, öğretmenleri ve proje yetkilileri katıldı.

20171215aw253456_01.jpg


Bu haber toplam 1807 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.