BOZÜYÜK GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEME DERNEĞİNDEN MESLEK LİSELERİNE MAKİNE BAĞIŞI

BOZÜYÜK GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEME DERNEĞİNDEN MESLEK LİSELERİNE MAKİNE BAĞIŞI

 Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneğince makine ve teçhizat...

A+A-

 

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneğince makine ve teçhizat yardımı yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Celali Yılmaz “Ülkemizin kalkınmasında rol alacak ve geleceğin girişimcilerini yetiştiren Meslek Liselerimizi desteklemek amacıyla İstanbul’da yaşayan  hemşerimiz Oğuz Keskin’in kurucu ortaklığını yaptığı şirketi OBSS Bilişim Bil. Hiz. Dan.San.Tic.Ltd Şti. tarafından derneğimize bağış yapılmış bizlerde eğitim amaçlı olarak gençlerimizin yetişmesine katkıda bulunmak amacı ile CNC Router ve Lazer Kesme makinalarını iki okulumuza bağışlama kararı aldık. Bizler bu kutsal hizmeti yaptığımız için mutluyuz. Derneğimize bağış yapan hemşehrimiz ve şirketine çok teşekkür ediyorum. Bozüyük ve Bilecik bazında bu tip bağış ve desteklerimiz devam edecektir” dedi.

21198198_10155467780646832_1762230401_o-(1).jpg

Bu haber toplam 2170 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.