BOZÜYÜK HEM YÜREKLERİ ISITIYOR

BOZÜYÜK HEM YÜREKLERİ ISITIYOR

Bozüyük Halk Eğitim Merkezinin başlatmış olduğu “Kursiyerlerimiz Örüyor, Minik Kalpler Isınıyor” projesi yürekleri ısıttı.  Bozüyük Halk...

A+A-

Bozüyük Halk Eğitim Merkezinin başlatmış olduğu “Kursiyerlerimiz Örüyor, Minik Kalpler Isınıyor” projesi yürekleri ısıttı.  Bozüyük Halk Eğitim Merkezinde açılan örgü kurslarına katılan kursiyerler kendileri aldıkları örgü malzemeleri ile atkı, bere, eldiven örüp, bu ürünleri maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına okullar ve öğretmenler aracılığı ile ulaştırdılar. Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak süren etkinlik çerçevesinde bu zamana kadar Bozüyük Saffet Şeker Çocuk Destek Merkezi, Zafer İlkokulu, Hamza Bey İlkokulunda yüzlerce çocuğa atkı, bere ve eldiven hediye edildi.

img-20180103-wa0018.jpg

Ayrıca proje kapsamında Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Ek binası 4 Eylül kurs merkezinde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe ilçe milli eğitim müdürü Halis Çelik, milli eğitim şube müdürü Ömer Kızılkılıç, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam ve Saffet Şeker Çocuk Destek Merkezi Selcan Poyraz katıldı. Proje koordinatörü halk eğitim merkezi örgü öğretmeni Nejla Ayaz yaptığı açıklamada “Açılan örgü kurslarına katılan kursiyerler ürettikleri ürünleri minik kalpler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile Bozüyük Saffet Şeker Çocuk Destek Merkezi’nde kalan çocuklarımıza hediyelerini ulaştırdık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halis Çelik´e katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

img-20180103-wa0019.jpg

Bu haber toplam 3047 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.