'Bozüyük için Yürüyoruz'

'Bozüyük için Yürüyoruz'

İYİ Parti'nin Bozüyük Belediye Başkan adayı Miraç Mete Yüksel, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

İYİ Parti'nin Bozüyük Belediye Başkan adayı Miraç Mete Yüksel, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde şehrin her köşesine ulaşarak vatandaşlarla buluşmaya ve projelerini paylaşmaya devam ediyor. "Bozüyük için Yürüyoruz" sloganıyla başladığı kampanya kapsamında, Yüksel ve ekibi, Bozüyük'ün dört bir yanını karış karış geziyor, halkın nabzını tutuyor.

bozuyuk-icin-yuruyoruzs.png

Her gün farklı bir mahalleyi ziyaret eden Yüksel, hemşehrileriyle birebir temas kurarak onların görüşlerini dinliyor, taleplerini not alıyor ve çözüm önerilerini paylaşıyor. Bu samimi yaklaşımıyla Yüksel, Bozüyük halkının güvenini kazanmaya çalışıyor.

bozuyuk-icin-yuruyoruz.png

Yapılan yürüyüşlerde, Bozüyük halkının ilgisi oldukça yoğun. Vatandaşlar, Miraç Mete Yüksel'in ve İYİ Parti ekibinin bu samimi çabasına destek veriyor, onların yanında yer alarak seçim sürecine aktif bir şekilde katılıyor. Hava şartları ne olursa olsun, sıcak veya soğuk her türlü koşulda, meşaleler eşliğinde yapılan yürüyüşlerde, Miraç Mete Yüksel ve İYİ Parti ekibi, vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet ederek, projelerini anlatıyor.

Öte yandan bugün Miraç Mete Yüksel ve ekibi Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanarak, Kasımpaşa Mahallesi, Kanal boyu buluşması için saat  21:30'da bir araya gelecekler.

gwz.png

 

Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.