BOZÜYÜK OSB'DE CAMİ İBADETE AÇILDI

BOZÜYÜK OSB'DE CAMİ İBADETE AÇILDI

Bozüyüklü iş adamlarından Garip Öge tarafından Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edilen cami, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

A+A-

Bozüyüklü iş adamlarından Garip Öge tarafından Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edilen cami, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

dsc-0208.jpg
Caminin açılış töreninde konuşan Bozüyüklü iş adamı Garip Öge; İlçemiz için büyük önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesi'nde bir çok sanayi ve personel bulunmaktadır.  Hepimiz için ihtiyaç olan bu güzel eserin yapımında bizleri aracı kılan Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Benim için anlam taşıyan söz ile cümlelerimi sonlandırmak istiyorum. "Cennete giden yollar mescitlerden geçiyor, Mevla hep kullarını secdelerde seçiyor"  Camimizin inşasında emeği geçen herkese ve bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Yapımı bizden yaşatmak hepimizden."

dsc-0266.jpg
İş adamı Garip Öge'nin konuşmasının ardından, Bozüyük İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Bilecik Müftüsü Ali Erhun ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen, Garip ve Muhammed Öge kardeşlerin yaptırdıkları cami için teşekkür ve hayırlı olsun konuşması yaptı. Konuşmaların ardından, Diyanet İşleri Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

dsc-0281.jpg
Caminin açılış törenine Eski Devlet Bakanı ve Milletvekili Bahattin Şeker, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen, Diyanet İşleri Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, siyasi parti temsilcileri, Öge ailesi ve yakınları ile davetliler katıldı.

dsc-0270.jpg

Bu haber toplam 2380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.