BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  TOBB 73. GENEL KURULUNA KATILDI

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ TOBB 73. GENEL KURULUNA KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Ankara’da düzenlenen 73. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’na katıldı. TOBB Ekonomi ve Teknoloji...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Ankara’da düzenlenen 73. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’na katıldı. 
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen genel kurula Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Türk, Meclis Üyeleri Osman Tekeli ve A. Murat Köftecioğlu, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk, Bilecik İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Esel ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Öztürk ve kurul üyeleri katıldı.  
TOBB 73. Genel Kurulu’nda konuşan Hisarcıklıoğlu, daha güçlü Türkiye için birlik ve beraberlik içinde hareket etmek gerektiğini vurguladı. 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, TOBB çatısı altında emek veren tüccar ve sanayicilere teşekkür ederek, her zaman tüccar ve sanayicinin yanında olduğunu ve destek vermeye devam edeceğini söyledi. İş dünyasının Türkiye’ye kattığı değeri vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temsil ettiği geniş iş, fikir ve dünya görüşü yelpazesiyle bu salon, aslında Türkiye'nin yelpazesidir. İş dünyamızın lokomotifliği, itici gücü, emeği ve desteği olmadan hedefimize ulaşmamız mümkün değildir. Üreten, istihdam oluşturan, ihracat yapan, hep daha iyisine ulaşmak için gayret gösteren sizlerin azmi, heyecanı, enerjisi bizim için en büyük güç kaynağıdır” diye konuştu. 

 


Bu haber toplam 2180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.