Bozüyük TSO'dan Ankara çıkartması

Bozüyük TSO'dan Ankara çıkartması

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik ve Oda Meclis Üyeleri ile Ankara’da ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Oda Başkanı Veli Çelik gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde ilk olarak Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i makamında ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Oda Başkanı Çelik’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını belirterek, Oda Meclis Üyelerinin yeni döneminin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Oda Başkanı Çelik Bilecik’e ve Bozüyük’te yapılan sağlık yatırımları için teşekkür etti.

bozuyuk-tsodan-ankara-cikartmasi.jpeg

Ankara ziyaretleri kapsamında Oda Başkanı Çelik, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı ve CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ü makamlarını ziyaret etti. Milletvekili Selim Yağcı, “Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerinin yeni döneminin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Bölge sorunları ile ilgili istişare edilerek sonuca kavuşması için elimizden geleni yapacağız” dedi. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, “Ticaret ve Sanayi Odaları Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşları sizlerin sorumlulukları büyük, burada sizleri temsilen buradayız ve sorunları çözüme kavuşturma konusunda işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

bozuyuk-tsodan-ankara-cikartmasi-001.jpeg

Milletvekili ziyaretleri ardından Başkan Çelik TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Meclis Üyeleri ile tek tek tanışmasından sonra sivil toplum kuruluşu olmanın ehemmiyetini ve önemli sorumluluklarının olduğunu vurguladı.

bozuyuk-tsodan-ankara-cikartmasi-002.jpeg

Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

bozuyuk-tsodan-ankara-cikartmasi.jpg

Bu haber toplam 2604 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.