BOZÜYÜK TSO'DAN  EĞİTİME DESTEK

BOZÜYÜK TSO'DAN EĞİTİME DESTEK

Bozüyük TSO eğitim yardımı gerçekleşti

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası aracılığı ile Bozüyük'teki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne 60 Tablet Bilgisayar yardımı gerçekleştirildi. 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen “#tobbküçükparmaklar” projesi kapsamında odalar ve borsalar ihtiyaç sahibi öğrencilere 81 ilde 30 bin klavyeli tablet hediye ediyor.
Bu kapsamda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bozüyük'te Eğitim alan başarılı ve ihtiyaç sahibi 60 öğrenciye ulaştırılmak üzere Tablet Bilgisayarlar  Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Bozüyük Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyesi A. Murat Köftecioğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Tetik ve Mehmet Orhan ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk bulundular.
Başkan Buğra Levent, “Bugünün küçük parmakları bir gün Türkiye'nin geleceğine imza atacaklar. Bizler de Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğin umudu olan değerli öğrencilerimize güveniyor ve inanıyoruz” dedi.

ds.jpg


Bu haber toplam 3919 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.