BOZÜYÜK ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT

BOZÜYÜK ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT

Bozüyük Ülkü Ocakları tarafından İstanbul’daki terör saldırısında hayatını kaybeden polis ve sivil vatandaşlarımız için mevlit okutuldu.Merkez...

A+A-

Bozüyük Ülkü Ocakları tarafından İstanbul’daki terör saldırısında hayatını kaybeden polis ve sivil vatandaşlarımız için mevlit okutuldu.

Merkez Kasımpaşa Camiinde akşam namazının ardından okunan mevlit programına ülkü ocakları üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arısoy mevlit programıyla ilgili yaptığı açıklamada, “İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena stadı yakınında ve Maçka Parkı'nda meydana gelen iki ayrı patlama sonrasında şehit olan polis memurlarımız ve sivil vatandaşlarımızın ruhuna mevlit okutmak istedik. Terör olaylarında şehit olan vatanımızın yılmaz savunucuları polis ve askerlerimiz ile Ruhi Kılıçkıran’dan, Ömer Halis Demir’e kadar tüm ülkücü şehitlerimizin ruhları şad olsun. Allah ettiğimiz duaları ve mevlidi şerifi kabul eylesin. Ayrıca Mevlidi şerifimize katılan tüm ülküdaşlarımızdan ve katılımcılardan Allah razı olsun” dedi.


Bu haber toplam 2600 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.