BOZÜYÜKLÜ HANIMLARDAN BÜYÜK BULUŞMA

BOZÜYÜKLÜ HANIMLARDAN BÜYÜK BULUŞMA

Bozüyük’te sosyal medya üzerinden organize olan Bozüyüklü hanımlar “Büyük Buluşma” sloganı ile düzenledikleri organizasyonda bir araya geldi.“Bozüyüklü...

A+A-

Bozüyük’te sosyal medya üzerinden organize olan Bozüyüklü hanımlar “Büyük Buluşma” sloganı ile düzenledikleri organizasyonda bir araya geldi.

“Bozüyüklü Hanımların Buluşma Noktası” sosyal medya hesabını oluşturan ve programı organize eden Ayşegül Katrancı Yüce ve Nursema Katrancı Can ile birlikte bu guruba üye olan 1000 kişi özel bir salonda bir araya gelerek doyasıya eğlendi. Kadınlar gününü kutlamak, birlik ve beraberlik içerisinde kadın dayanışmasını arttırmak, güzel paylaşımlarda bulunmak ve en önemlisi birlikte stres atmak amacıyla düzenlenen etkinlikte hanımlar gece boyunca birbirinden güzel şarkılara eşlik edip doyasıya eğlendi. Programa katılan herkesin memnun ayrıldığı gecede konuşan gurup kurucuları Ayşegül Katrancı Yüce ve Nursema Katrancı Can daha önce yapılan gurup etkinlikleri hakkında bilgi vererek Şehitlerimiz için Mevlid programı, kandil programı, Sevgi Yolu’nda kartopu programı gerçekleştirdiklerini, ihtiyaç sahiplerine gıda ve kıyafet yardımı yaptıklarını ve son olarak da termal gezi düzenlediklerini anlattılar. Gurubun kurulma amacının ilk zamanlarda bayanlar arası sohbet ve muhabbet olduğunu belirten “Bozüyüklü Hanımların Buluşma Noktası” gurubunun kurucuları Ayşegül Katrancı Yüce ve Nursema Katrancı Can gurubun, 3 bin kişi ile kurulduğunu ve bu sayının 1 yıl sonunda 13 bine ulaştığını belirterek gurupta siyaset yapılmadığını, zaman içerisinde sosyal ve kültürel ihtiyaçlar için de aktiviteler gerçekleştirmeye başladıklarını söylediler. Bundan sonra hıdırellez ve anneler günü için program hazırladıklarını belirten Katrancı ve Can programa katılan herkese teşekkür ederek iyi eğlenceler dilediler.

unnamed-(1)-009.jpg

Bu haber toplam 6203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.