BOZÜYÜKLÜ KARATECİLER İL SEÇMELERİNE KATILDI

BOZÜYÜKLÜ KARATECİLER İL SEÇMELERİNE KATILDI

Bilecik İstasyon kapalı spor salonunda Karate okullar arası karate il seçme müsabakaları yapıldı. Müsabakalara Bozüyük, Osmaneli ve Bilecik merkezden...

A+A-

Bilecik İstasyon kapalı spor salonunda Karate okullar arası karate il seçme müsabakaları yapıldı. Müsabakalara Bozüyük, Osmaneli ve Bilecik merkezden sporcular katıldı. Müsabakaların hakemliği İl Spor Şube Müdürü Karate antrenör ve hakemi Yılmaz Durmuş ve Bozüyük antrenörü ve Uluslararası hakem Memduh Sakarya tarafından yapıldı. Müsabaka sonrasında İl Spor Müdürü Aslan Yıldız sporculara hitaben güzel bir konuşma yaptı ve sonrasında ödül törenine geçildi.

img_9460-(1).jpg

Antrenör Memduh Sakarya müsabaka sonrası yaptığı açıklamada; “Bozüyük ilçesi olarak 8 okuldan 15 sporcu ile müsabakalara katıldık ve kata-kumite ayrı olmak üzere 11 madalya alarak tamamladık. Bozüyük’ten seçmelere katılan 5 sporcumuz arasından 3’ü okullar arası bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bozüyük ilçe antrenörü olarak öncelikle sporcularımıza araç tahsisi yapan Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya ve ilgili belediye çalışanlarına, okul lisanslarının çıkartılması aşamasında yardımcı olan özellikle TOKİ ilkokulu Müdürü Hayrettin Karadaş başta olmak üzere tüm okul yöneticilerine ve İlçe Spor Müdürümüz Rüştü Yıldırım’a teşekkür ederim. Dereceye giren veya giremeyen tüm sporcularıma mücadelelerinden ötürü tebrik ederim” dedi.

Şeçmelerde şampiyon olan sporcular; Berat Tuna, Erdem Tuna, Mustafa Metin Kaya, Kenan Yılmaz, Çıdam Levent, Aydil Levent’ten oluştu. İkinci olan sporcu ise Rümeysa Güneş olurken üçüncü olan sporcular, Fatma Gül Kayan ve Ahsen Çetin oldu.

fullsizerender-(1).jpg

Bu haber toplam 2525 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.