Bozüyük'te 2024 Seçim Arenası Isınıyor

Bozüyük'te 2024 Seçim Arenası Isınıyor

Bozüyük'te 2024 Yerel Seçimleri İçin Adaylar Belli Olmaya Başladı

A+A-

Bozüyük'te 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, siyasi partiler adaylarını belirlemeye başladı. Şu ana kadar adaylıkları kesinleşen isimler arasında İYİ Parti'den Miraç Mete Yüksel, MHP'den Bahadır Çetin, CHP'den Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, BTP'den Bahri Kanaat ve Memleket Partisi'nden Talat Hanefioğlu ön plana çıkıyor. Ancak, AK Parti'nin adayı hala resmi olarak açıklanmış değil.
AK Parti'nin adayı henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da Hüsnü Ersoy, Sefa Erim, İsmail Kaçar, Hakan Oğuz ve Faruk Şahin gibi isimler aday adayı olarak gösteriliyor. Ayrıca, geçmiş dönem Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın da aday gösterilebileceği konuşuluyor.
Partilerin dışında Bozüyük'te bağımsız olarak Aday olan isimlerde yer alıyor. Bunlardan biri Mehmet Can olurken diğer isim ise, Naci Mercan oldu.

Seçim sürecinde adaylar, ilçenin sorunlarına çözüm getirme ve halkın beklentilerini karşılama yönündeki projelerini açıklamaya devam edecekler. Bozüyük halkı ise adayların vaatlerini ve projelerini dikkate alarak, kendi tercihlerini belirleyecek.
Bozüyük'te 2024 yerel seçimlerine dair aday belirleme süreci devam ederken, şu ana kadar adaylıkları kesinleşen isimler şu şekilde:

  • Mehmet Talat Bakkalcıoğlu (CHP)
  • Miraç Mete Yüksel (İYİ Parti)
  • Bahadır Çetin (MHP)
  • Bahri Kanaat (BTP)
  • Talat Hanefioğlu (Memleket Partisi)
     

Bu haber toplam 4170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum