BOZÜYÜK’TE AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

BOZÜYÜK’TE AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “Şehidini Unutma, Değerine Sahip Çık” Mevlid-i Şerif programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Savaş...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “Şehidini Unutma, Değerine Sahip Çık” Mevlid-i Şerif programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 
Savaş meydanlarında yenemedikleri kahraman ordumuzu; kalleşçe oyunlarla içeriden yıpratmaya çalışan küffar güçlere ve hain terör örgütlerine karşı, Milli duruşumuz ve ezeli cesaretimizle “Fırat Kalkanı” harekâtının ardından, Afrin’e “Zeytindalı” operasyonumuz kahraman Mehmetçiğimizle devam ediyor.

sehidini-unutma-ali-tel-etkinligi-yapildi--6.jpg

Bu süreçte Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve operasyonda kaybettiğimiz şehitlerimiz için Bozüyük Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. 4 Eylül Mahallesi Osmanlı Camii’inde okunan Mevli-i Şerif programına AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve vatandaşlar katıldı. Cuma Namazı öncesinde Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda Dünya birinciliği bulunan Ali Tel tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Diyanet görevlileri tarafından okunan kasideler ve naatlar ile kahraman şehitlerimiz anılırken, Mevlid-i Şerif ve Cuma Namazı sonrasında cami avlusunda Bozüyük Belediyesi tarafından pilav ve ayran ikramında bulunuldu. 
sehidini-unutma-ali-tel-etkinligi-yapildi--1.jpg

Bu haber toplam 2921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.