BOZÜYÜK’TE ÇOCUKLAR SPORLA BÜYÜYOR

BOZÜYÜK’TE ÇOCUKLAR SPORLA BÜYÜYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan “Sporla Büyüyoruz” projesi kapsamında anaokullarında da spor eğitimi başlıyor.Bozüyük Belediyesi tarafından...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan “Sporla Büyüyoruz” projesi kapsamında anaokullarında da spor eğitimi başlıyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde uygulanmaya başlayacak olan “Sporla Büyüyoruz” projesi ile sporla büyüyen nesillerin kendini ve bulunduğu toplumu daha ileriye götüreceği bilinci ile yaz ve kış dönemi yapılan spor okullarının yanı sıra ilçede faaliyet gösteren anaokullarında da spor eğitimi başlıyor.Bozüyük Belediyesi’nin kendi alanlarında deneyimli antrenörleri tarafından Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, Bozüyük Anaokulu ve Cumhuriyet Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrencilere sporla büyümeleri ve küçük yaşta sağlıklı bir hayata alışmalarını sağlamak amacıyla spor eğitimi verilecek. Eğitim alacak minik sporcu adayları küçük yaşta sporla tanışarak, sporun doğasını öğrenecek, sağlıklı beslenme ile ilgili bilgiler alacaklar. Proje ile minik öğrencilerin; sporu küçük yaşta yaşam biçimi haline getirmeleri, iç disiplinlerini sporla geliştirmeleri, motorik özelliklerinin ve konsantrasyonlarının artması, kendine güvenen,  aklen ve bedenen gelişmiş bir neslin oluşturulması amacının yanı sıra öğrencilerin kötü arkadaş çevresinden, tablet, televizyon ve telefon gibi zararlı alışkanlılardan kurtulmaları amaçlanıyor.

Aynı zamanda ilçemize ve ülkemize başarılı sporcu yetiştirebilmek için ilk adım belediyemizce atılırken spor eğitimine küçük yaşta başlayan minik adaylar alt yapıya uygun sporcular olarak ilk adımı atmış olacaklar.

Bu haber toplam 2133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.