BOZÜYÜK'TE ENGELLİDEN ENGELLİYE DESTEK

BOZÜYÜK'TE ENGELLİDEN ENGELLİYE DESTEK

Bozüyük’te Engelliler Dayanışma Derneği üyesi spastik engelli bir çocuğun ihtiyacı olan spastik çocuk tekerlekli sandalyesi imkânı olan başka bir...

A+A-

Bozüyük’te Engelliler Dayanışma Derneği üyesi spastik engelli bir çocuğun ihtiyacı olan spastik çocuk tekerlekli sandalyesi imkânı olan başka bir engelli dernek üyesi tarafından temin edildi. Engelli bireyin başka bir engelli vatandaşa verdiği destek örnek bir davranış olarak kabul görürken memnuniyetle karşılandı.

Spastik çocuğu için tekerlekli sandalyeyi almaya gelen baba, kızının özel sandalye ihtiyacını gideren bağışçı dernek üyesine teşekkür etti. Dernek Başkanı İsmail Çelik,  “Öncelikle engelli bağışçımıza imkânı çerçevesinde böyle bir bağışta bulunduğu için teşekkür ediyorum. Kendisi de bir engelli birey olarak engellilerin yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyor. Ekonomik olarak imkanı olduğundan başka bir engelli bireyimize destek oldu. Kendisine derneğim ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Engelli üyemizin bu örnek davranışı inşallah diğer vatandaşlarımıza da örnek olur” dedi.

 

Bu haber toplam 2300 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.