BOZÜYÜK'TE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

BOZÜYÜK'TE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Bozüyük'te Perşembe gecesi hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesiyle birlikte başlayan kar yağışı gün boyu ilçe merkezi ile ilçeye bağlı...

A+A-

Bozüyük'te Perşembe gecesi hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesiyle birlikte başlayan kar yağışı gün boyu ilçe merkezi ile ilçeye bağlı köy ve beldelerde etkili oldu.

Hava sıcaklığının -6 derecelere düştüğü ilçede meteorolojinin günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından tipi şeklinde gerçekleşen ve gece başlayan kar yağışı gün boyu etkisini gösterdi. Kar yağışı nedeniyle şehir içinde ulaşımda aksaklıklar meydana gelmemesi için belediye ekipleri gece boyunca seferber oldu. Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmaları yaparak yolların açık kalmasını sağladı. Sabah erken saatlerde nöbeti devralan gündüz ekipleri de çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürdü. Karayolları ekipleri de çevre yolunda ana arterler ile Bursa ve Kütahya kavşaklarında gerekli küreme ve tuzlama çalışmalarını yaptı. Kar yağışıyla birlikte yüksek kesimlerdeki köy yollarının ulaşıma kapandığı ve yağışın sona ermesiyle birlikte yol açma çalışmalarının zaman kaybetmeden başlayacağı belirtildi. Cuma günü gün boyu devam eden kar yağışı akşam saatlerinde etkisini kaybetti. Meteorolojik verilere göre  yağışların aralıklarla Çarşamba gününe kadar devam edeceği ve hava sıcaklığının -9 derecelere kadar düşeceği belirtildi.


Bu haber toplam 5189 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.