Bozüyük'te Kesik Kolon Var mı?

Bozüyük'te Kesik Kolon Var mı?

Geçtiğimiz hafta Bilecik'te, CHP İl Örgütü tarafından deprem bölgesine gerçekleştirilen yardımlarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

A+A-

Geçtiğimiz hafta Bilecik'te, CHP İl Örgütü tarafından deprem bölgesine gerçekleştirilen yardımlarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 
Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik merkezde 1700 binanın imar affından faydalandığını belirterek bina altındaki işyerlerine ilişkin denetimlerde bulunacaklarını bildirdi. Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, kolonları kesilmiş binalar tespit edilmesi halinde yıkılacağını söyledi. Subaşı, “Yıkım kararı alınacak, affedilebilir bir durum değil.” dedi.
Bu söylemlerin ardından gözler Bozüyük Belediyesi'ne döndü. Bozüyüklü vatandaşlar Bozüyük'te ki binalar ve iş yerleri içinde aynı durum yapılacak mı merak ediyor. Bozüyük'te ki binaların kontrolleri sağlanacak mı?  Varsa kolonları kesilen binalar yıkılacak mı? 1999 depreminden sonra Yeşilkentteki hasarlı binalar için bir inceleme olacak mı?

Vatandaşlar bu soruların cevabını merakla bekliyor. Öte yandan Başkan Bakkalcıoğlu , Bozüyük’te imar planı değişiklikleri ve inşaat yapım uygulamaları ile ilgili olarak belediyenin alacağı tedbirler konusunda bilgi verdi. Bundan sonraki Bozüyük'te en yüksek binalar 6 katlı olabileceğini belirtti. Bunun üzerine Bozüyüklü vatandaşlar, geçmiş dönemde ki yapılar için ne tür tedbirler alınacak bunları da  merak ediyor.

adsiz-015.jpg


Bu haber toplam 2684 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum