BOZÜYÜK'TE TRAFİK KAZALARI

BOZÜYÜK'TE TRAFİK KAZALARI

Bozüyük’te etkili olan kar yağışı ile birlikte ulaşımda yaralamalı ve maddi hasarlı birçok kaza meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Sarıtoprak Sokak...

A+A-

Bozüyük’te etkili olan kar yağışı ile birlikte ulaşımda yaralamalı ve maddi hasarlı birçok kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Sarıtoprak Sokak ile Atatürk Caddesinin kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucunda 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Erdal E.(38) idaresindeki 34 UE 0404 plakalı otomobil ile İzzet A.(29) idaresindeki 11 DV 744 plakalı kamyonet Sarıtoprak Sokak ile Atatürk Caddesinin kesiştiği kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araç sürücüleri ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Semra Ö.(28) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer kazada Saraycık Caddesinden ilçe merkezine doğru gelmekte olan Hasan K.(49) idaresindeki otomobil direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucunda park halindeki 16 KFV 23 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan otomobil sürücüsüne 112 acil sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 2819 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.