Bozüyük'ü Volkan Konak Salladı

Bozüyük'ü Volkan Konak Salladı

Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar Otoparkında ücretsiz olarak gerçekleştirilen konseri yaklaşık olarak 40 bin kişi izledi

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin kurtuluşunun 99. yıl dönümü nedeni ile düzenlenen Volkan Konak konseri yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar Otoparkında ücretsiz olarak gerçekleştirilen konseri yaklaşık olarak 40 bin kişi izledi. Kurtuluş gecesine özel olarak hazırlanan renkli sahne gösterileri ve havai fişek gösterisi görülmeye değerdi. Şarkı ve marşların hep bir ağızdan söylendiği konser programındaki coşku hiç azalmadı.

bozuyuk-kurtulus-coskusunu-volkan-konakla-d.jpg

Muhteşem kurtuluş gecesinde ilk olarak sahne alan radyo ve TV programcısı, oyuncu Yavuz Seçkin taklitleri ve esprili sunumları ile izleyenleri bol bol güldürdü. Sevilen sanatçının sahne gösterisinin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tüm izleyenleri saygı ve sevgiyle selamlayarak “Bugün 4 Eylül Bozüyük'ün 1922'de kurtuluşunun 99. yıl dönümü. Kentimiz kurtuluş savaşının cephe hattında yer alan on binlerce şehidimizin topraklarımızı suladığı,  bir yerleşim alanı. Onun için düşman işgalinden kurtuluşun yıldönümlerini kutlamak bizim için çok önemli.

bozuyuk-kurtulus-coskusunu-volkan-konakla-yasadie1.jpg

Hepimiz sahiplenmemiz lazım” dedi. Başkanımız Bakkalcıoğlu’nun konuşmasının hemen ardından CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tarafından kurtuluş günleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde sahne alan sanatçılara plaketleri takdim edilerek Türkiye Voleybol Federasyonu’nun İzmir/Dikili’de düzenlediği turnuvada 1. olan ve Zafer Kupası’nı kazanan Bozüyük Belediye Spor Mini Voleybol Takımı ile kulübün alt yapı sporcularına hediyeleri verildi. Daha sonra sahneye gelen sevilen sanatçı Kuzey’in oğlu Volkan Konak sevilen şarkılarını Bozüyüklüler için söyledi.

bozuyuk-kurtulus-coskusunu-volkan-konakla-yasadi.jpg

Bozüyüklülerin unutamayacakları bir gece geçirdiği konser programında Volkan Konak okuduğu duygulu şiirlerle yüreklere dokunurken seslendirdiği hareketli şarkılarla da hayranlarını coşturdu. Kurtuluşun büyük bir coşkuyla kutlandığı gecede sahneye eşleri ile birlikte gelen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Milletvekili Yaşar Tüzün Konak ve Seçkin’e plaketlerini takdim ettiler. Burada söz alarak kısa bir konuşma yapan Milletvekili Tüzün “Üç gün önce 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladık. Bazı zaferler sonsuza dek kutlanır ve zaferi kazananlar kutlar. Unutmayınız ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının bu güzel ülkeyi bu güzel kenti emanet ettikleri için onlara sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün 4 Eylül kuruluşun ve kurtuluşun kenti Bozüyük’ün kurtuluşu.

241198751-4936026056413358-7356843520540378105-n.jpg

Böylesine önemli bir günde Türkiye'ye ve hatta dünyaya mal olmuş, çok değerli sanatçımızı Volkan Konak abimizi bu kente kazandıran sevgili belediye başkanıma da sizler adına şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum. Evet bu yıl 99. yıl, önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. 100. yılı aynı zamanda demokrasiyle taçlandıracağız. 100. yılımızı aynı zamanda hak, hukuk adaletle taçlandıracağız. 100. yılımızı özgürlüklerle taçlandıracağız. Ve unutmayınız ki sevgili Bozüyükler sizler 29 Mart 2019’da sadece Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı seçmediniz.

241371993-4936029043079726-2208111229550561403-n.jpg

Aynı zamanda korku imparatorluğuna son verdiniz. Korku duvarlarını yıkıp attınız. Şimdi Cumhuriyet'in 100. yılında aynı korku imparatorluğuna hep birlikte son vereceğiz diyorum. Ve bu güzel geceyi gerçekten en iyi şekilde temsil ettiğiniz için, resmi kayıtlara göre bugün bu alanda 40 binin üzerinde çok değerli hemşehrimiz var. Bizleri ve Volkan Bey'i yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Bakkalcıoğlu eşi ile birlikte sahnenin önünde oluşturulan engelsiz konser alanında bulunan seyircilere çiçek hediye etti.

bozuyuk-kurtulus-coskusunu-volkan-konakla-yasadiewr.jpg

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.