BOZÜYÜK’ÜN GURURU OLDU

BOZÜYÜK’ÜN GURURU OLDU

Bozüyük'ün yetiştirdiği genç yeteneklerden Murat Küçük, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu 2. Genç Sazendeler İcra Yarışması'nda...

A+A-

Bozüyük'ün yetiştirdiği genç yeteneklerden Murat Küçük, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu 2. Genç Sazendeler İcra Yarışması'nda klarnet enstrümanı dalında birinci oldu ve başarı ödülü olarak 7 bin 500 TL kazandı.

1992 doğumlu olan Murat Küçük; ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Bozüyük'te bitirdi. Konya Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarını kazandı ve bu okulu da dereceyle bitirdi. Sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Geleneksel Türk Müzikleri Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans  programını kazandı ve halen devam ediyor.

murat-kucuk-(4)-(1).jpeg

Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuarı’nda da öğretim elemanı olarak çalışmaktadır. Ayrıca Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu'nun da şefliğini yapmaktadır.

Müzik piyasasında da  adından sıkça bahsedilmeye başlanan ve birçok konsere konuk sanatçı olmaya başlayan Murat Küçük'ü yakın zamanda daha iyi yerlerde göreceğimizden eminiz. Yeni Bozüyük Gazetesi olarak yetenekli, çalışkan ve başarılı bu genç müzisyen kardeşimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu haber toplam 7989 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.