"Bozüyük'ün kaybolan 5 yılı var"

"Bozüyük'ün kaybolan 5 yılı var"

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği muhteşem miting, büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı. 

A+A-

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği muhteşem miting, büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı. 

dsc-0353.jpg

Miting öncesi, Şeyh Samil Parkı'nda bir araya gelen AK Parti destekçileri, coşkulu bir yürüyüşle miting alanına doğru ilerlediler. Renkli flamalar, parti bayrakları ve coşkulu tezahüratlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş, şehir merkezinde büyük bir heyecan yarattı.

ak-parti-116.jpg
Cumhuriyet Meydanı'na ulaşıldığında, alanı dolduran kalabalık, AK Parti'nin Bozüyük Belediye Başkan adayı Hüsnü Ersoy ve ekibini büyük bir coşkuyla karşıladı. Mitinge, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, önceki dönem Milletvekili Fahrettin Poyraz, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, il genel meclis üyesi adayları, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ak-parti-133.jpg
AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu'nun yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan mitingde, güçlü bir ekip ve projelerle seçime hazır olduklarını belirterek destek istedi. Ardından söz alan Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, "Fatih başkanımızla nasıl Bozüyük'te atılım yaptıysak, şimdi de Hüsnü başkanımızla yola devam etmek istiyoruz. Gerçek belediyecilik yapmak için, eser siyaseti yapmak, eser belediyeciliği yapmak için Hüsnü Ersoy başkanımızı seçmeye hazır mısınız?" şeklinde konuştu.

ak-parti-167.jpg
"5 yılda unutulan hizmet işaret fişeğini yakmaya hazırız"
Mitingin en merakla beklenen konuşmasını AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy yaptı. Yoğun bir alkış ve coşkuyla karşılanan Ersoy, Bozüyük'ün son beş yılında yaşanan eksikliklere değinerek, projelerinden bahsetti. Ersoy, "Bozüyük'ün kaybolan 5 yılı var. Derhal  1 Nisan sabahı itibari ilede başlamamız gereken yüzlerce işi var Bozüyük'ün. Allah izin verirse  1 Nisan sabahı itibari ile geçtiğimiz 5 yılda unutulan hizmet işaret fişeğini yakmaya hazırız. Bizler eser partisiyiz. 2013-2019 döneminde Bozüyük'te güzel bir belediyecilik dönemi yaşandı.  Fatih Başkan ve ekibi yüzlerce eser kazandı Bozüyük. Ama 1 Nisan 2019 tarihi itibari bir fetret dönemi başladı. Eser yok, hizmet yok, Bozüyüklü ile istişare yok. Malesef bunları hep beraber yaşadık. İnşallah bunları yarın itibari ile geride bırakacağız.

ak-parti-24.jpg"Vatandaşımız bizi biliyor"
Bozüyük'ün gördüğü sayılı mitinglerden birine imza attığınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bozüyük'ün potansiyelini bizler biliyoruz. Bozüyük'ün değerleri, kazanımları bundan çok daha fazla olmalı, bunu biliyoruz. Bunun için ne yapılması gerektiğini de biliyoruz. Bizler kendimizi naçizane anlatmaya çalıştık, bundan sonra takdir Bozüyüklü hemşerilerimizin. Vatandaşımız bizi biliyor. Bozüyüklü bizim nasıl hizmet ettiğimizi biliyor. Bizlerde bu anlamda onlara güveniyoruz. İnşaallah yarın itibari ile de bu meydanda hizmetin iktidara yürüyüşünü, gerçek belediyeciliğin Bozüyük'e tekrar geri geldiğinde görelim".

ak-parti-52.jpg

Ersoy'un ardından sahneye çıkan İl Genel Meclis Adayları, Belediye Meclis Adayları ve AK Parti yetkilileri, alkışlar eşliğinde Bozüyüklülerden destek isteyerek Bozüyüklüleri selamladılar. 

ak-parti-63.jpgak-parti-101.jpg

Bu haber toplam 1356 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.