BU ÖNEMLİ SÜREÇTE GÖREVE HAZIRIZ

BU ÖNEMLİ SÜREÇTE GÖREVE HAZIRIZ

 Bozüyük AK Parti’de kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanları bir araya gelip güç birliği yaparak referandum öncesinde göreve...

A+A-

 

Bozüyük AK Parti’de kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanları bir araya gelip güç birliği yaparak referandum öncesinde göreve hazır olduklarını söylediler.

İlçe Başkanı Mesut Çetin, “Partimizin kuruluşundan bu yana ilçe başkanı olarak görev yapmış değerli başkanlarımız bizi parti binamızda ziyaret ederek referandum sürecinde göreve hazır olduklarını söylediler. Sadece eski ilçe Başkanımız Orhan Bey hastası olduğundan bu ortamda bulunamadılar. Kendisinin bedenen bizimle olamasa da kalplerimizin bir olduğunu biliyor ve hastasına acil şifalar diliyoruz. Eski ilçe başkanlarımız, ‘Bu görev sadece şu anda ilçe başkanının ve yönetiminin görevi değildir. Bu önemli süreçte bizler teşkilatımızın yanında yer alarak verilecek görevleri üstlenmeye geldik. Yapılacak olan referandumun yerel ve genel seçimlerle ve diğer referandumlarla karıştırılmaması gerekir. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum Türkiye’nin tıkanmış sistemini işler hale getirmek için çok önemlidir. Bu sebeptendir ki çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güzel ve güçlü bir Türkiye bırakmak için birlikte çalışacağız’ demeleri bizlere güç vermiştir. AK Partili olmanın farkını böyle önemli günlerde gösteren İlçe başkanlarıma teşekkür ediyorum ve birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum” dedi. Karşılıklı olarak yapılan değerlendirmelerin ardından toplu olarak Kaymakam Hasan Yaman ziyaret edildi.

Bu haber toplam 3151 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.