CADDE VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

CADDE VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Yenidoğan Mahallesi'nde Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından devam eden elektrik hatlarının yerin altına alınması...

A+A-

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Yenidoğan Mahallesi'nde Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından devam eden elektrik hatlarının yerin altına alınması çalışmalarını inceledi. 
Yenidoğan Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bakıcı, çalışanlara kolaylıklar dileyerek mahalle sakinleri ile görüştü. Vatandaşlar ile sohbet eden Bakıcı, alt yapı çalışmalarının hızla devam ettiiğini belirten ve çalışmaların tamamlanmasının ardından Bozüyük Belediyesi tarafından Yenidoğan Mahallesi'nde sokaklarda ve caddelerde kilit taşlarının yenileneceğini belirtti. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Bakıcı, Belediye tarafından devam eden projeleri vatandaşlara anlatarak; "İlçemizin her yerinde mahallelilerimizin istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor,bizler sizlerin daha güzel bir Bozüyük'te yaşamanız için görevimizin başındayız. Sizlerden gelen talepler bizler için çok önemli" dedi.

yenidogan-mahallesinde-cadde-ve-sokaklar-yenilenecek2.jpg


Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.