ÇALINAN OTOMOBİL İSTANBUL'DA BULUNDU

ÇALINAN OTOMOBİL İSTANBUL'DA BULUNDU

Bozüyük’te yaklaşık 20 gün önce ilçenin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan fabrikanın otoparkından çalınarak sırra kadem basan otomobil,...

A+A-

Bozüyük’te yaklaşık 20 gün önce ilçenin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan fabrikanın otoparkından çalınarak sırra kadem basan otomobil, İstanbul’da terkedilmiş olarak bulundu.

Otomobilin çalındığı günden bu yana çalışmalarını süründüren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle gerçekleştirdikleri yazışmalar ve iş takibi sonuç verdi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 11 DZ 522 plakalı otomobilin İstanbul’da terk edilmiş halde bulunduğunu Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü de otomobil sahibi Ramazan Çevik’e bu konuda bilgi verdi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde otomobil üzerinde yaptıkları inceleme ve araştırma sonrasında otomobili Ramazan Çevik’e teslim ettikleri kaydedildi. Diğer taraftan hırsızlık şüphelilerinin otomobili birkaç olayda kullandıktan sonra İstanbul’un köhne bir semtine bırakarak izlerini kaybettirmeye çalıştıkları iddia edildi.  


Bu haber toplam 2432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.