ÇALIŞMALAR İNCELENDİ

ÇALIŞMALAR İNCELENDİ

Bozüyük’te alt yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Modern ve estetik şehircilik...

A+A-

Bozüyük’te alt yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Modern ve estetik şehircilik anlayışının, sağlıklı altyapı üzerine inşa edilecek uygulamalardan geçtiğine inanıyoruz. Bu yüzden altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz” dedi.
Bu anlayışla Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ilçe genelinde sürdürülen  alt yapı çalışmaları kapsamında yapılan yağmur suyu hattı çalışmalarını ziyaret etti. 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi ve çevre sokaklarda yapılan yağmur suyu hattı çalışmalarının devamı ve tamamlayıcısı niteliğinde olan İsmet İnönü Caddesi’ndeki hat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Avcıoğlu ; “Yaz ayları boyunca ilçe genelinde sürdürdüğümüz yağmur suyu hattı ve alt yapı çalışmalarımız devam ederken, ekiplerimiz yoğun yağışlardan vatandaşlarımızın etkilenmemesi için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak olası olumsuz etkileri öngörerek proje ve çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bozüyük’ün ihtiyaç duyduğu her noktada ekiplerimiz o sorunun ortadan kalması için çalışma yapacaktır” dedi. Ekiplerden konu hakkında detaylı bilgi alan Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, çalışanlara kolaylıklar diledi.

850478-(1).jpg


Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.