CAMİ HIRSIZI YAKALANDI

CAMİ HIRSIZI YAKALANDI

Bozüyük’te Kasımpaşa Orta camiinde hırsızlık olayına karışan şüpheli Baharözü mevkiinde ki bir kışladan hırsızlık yaparken yakalandı. Hırsızlık...

A+A-

Bozüyük’te Kasımpaşa Orta camiinde hırsızlık olayına karışan şüpheli Baharözü mevkiinde ki bir kışladan hırsızlık yaparken yakalandı. Hırsızlık şüphelisinin yasadışı yollardan ülkeye giriş yaptığı ve yabancı uyruklu olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Kasımpaşa Orta Camiinden cami imam hatibinin bilgisayarını çalararak kaçan şüpheli bu defa Baharözü mevkiinde bulunan M.U.’ya ait kışladan hırsızlık yapmaya çalışırken yakalandı. Kışlaya giden Z.N. ve F.A.K.Z. isimli iki şüpheli kışla sahibinin durumu fark etmesiyle kaçmaya başladı. Şüphelilerden cami hırsızlığına da karışan Z.N. kaçarken dikenli tellere takılarak kışla sahibi M.U. tarafından yakalandı. Kışla sahibi hemen durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber vererek şüpheliyi kendilerine teslim etti ve bir kişinin daha olduğunu ancak kaçtığını söyledi. Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle irtibata geçilerek diğer şüphelinin yakalanması için yardım istenildi. Yapılan sorgu ve çalışmalar sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Jandarma ekipleri tarafından yakalanan hırsızlık şüphelisinin Orta Kasımpaşa Camiinde hırsızlık olayına karışan kişi olduğunu tespit ettiler. Şüphelinin sorgusunda bilgisayarı Tekke Mahalle’de kaldığı eve götürüp sakladığı anlaşıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evde yapılan aramalar sonrasında bilgisayar bulunarak cami imam hatibine teslim edildi.

Diğer hırsızlık şüphelisi ise Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Demirköy’de yakalanarak Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Sorguları tamamlanan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. 

Bu haber toplam 5008 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum