CAMİYE KOŞUYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ

CAMİYE KOŞUYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ

Bozüyük'te yarıyıl tatilinde başlatılan "Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz" projesi tamamlandı.Diyanet İşleri Başkanlığı Bozüyük Müftülüğü...

A+A-

Bozüyük'te yarıyıl tatilinde başlatılan "Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz" projesi tamamlandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Bozüyük Müftülüğü olarak Camiye Koşuyoruz, Namazda Buluşuyoruz Projesi kapsamında Bozüyük Yenidoğan Camii'de, 15 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında 5 vakit namazı camide kılan, sure ve dualar ezberleyen çocuklara ödüller verildi.

51bf6e20-0053-43cb-9506-862c968cd3db.jpg
21 öğrencinin katıldığı projede kıyasıya yarış yaşandı. Camide müezzinlik yapan çocuklara da ek puan verildi. Dereceye giren 1.Sercan Sağır, 2. Faruk Şahin, 3 Sertan sağır oldu.Projeye katılarak camiye devam eden tüm çocuklara da çeşitli hediyeler verildi. 01 Şubat Cumartesi akşamı yatsı namazından önce Camii çocuk buluşması programı yapılarak Kuran'ı Kerim, dini bilgiler ve ilahiler okudular. Programa il müftü vekili ve Bozüyük İlçe müftüsü Mustafa Topal katılarak çocukların sevincine ortak oldu ve hediyelerini verdi. Cemaate kısa konuşma yaparak Camii Görevlileri imam hatip Ercan Babacan ve müezzin-kayyım Ali Özgür Altınay'ı tebrik ederek teşekkür etti. 
Program sonu cemaate de ikramda bulunuldu. Programa katılan il müftü vekili ve Bozüyük İlçe müftüsü Mustafa Topal, çocukların ve gençlerin önemli olduğunu ve sahip çıkmamız gerektiğini söyledi. Müftülük olarak bu konuda çalışmalarının olduğunu söyledi.

5eb3fb39-e5ac-4e60-b478-24bfe63bcb53-001.jpg


Bu haber toplam 2010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum