ÇANAKKALE RUHU YAŞATILACAK

ÇANAKKALE RUHU YAŞATILACAK

Bozüyük Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü münasebeti ile hazırlanan etkinlikler kapsamında “Çanakkale...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü münasebeti ile hazırlanan etkinlikler kapsamında “Çanakkale Mahşeri Kardeşlik Destanı” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde 18 Mart 2018 Pazar günü saat 19:30’da ücretsiz olarak sahnelenecek 2 perdelik oyunun Bozüyüklü tiyatro severler tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Mahmud Tahsin’in yazıp yönettiği, iki Anzak askerinin üstlerine verdikleri rapordan alınarak uyarlanmış gerçek bir hikâyeden yola çıkılarak yazılan oyunda savaşın hikâyesi cephede çarpışan askerlerin gözünden anlatılıyor. Oyunu izlemek isteyen 12 yaş üzerindeki tiyatro severler ücretsiz biletlerini Metristepe Kültür Merkezi’nden temin edebilecekler.
Bozüyük Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü nedeni ile hazırlanan etkinlikler kapsamında ayrıca bugün Çocuk Sinemaları bölümünde ‘Çanakkale 1915’ filmi gösterilecek. Saat 13:00 ve 15:30’da olmak üzere 2 seans halinde gösterilecek olan filmin hafta içerisinde de gösterimi devam edecek. Hafta boyunca lise 1. Sınıfta eğitim gören öğrencilere yönelik olarak sabah saat 10:00’da yapılacak ‘Çanakkale 1915’ filminin gösteriminde öğrencilere Bozüyük Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşım imkanı da sağlanacak.

18-mart-tiyatro-canakkale-mahseri-sahnelenecek--3-(1).jpg


Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.