ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN PEDAL ÇEVİRİYOR

ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN PEDAL ÇEVİRİYOR

Son 11 yıldır olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde bisikleti ile yollara düşen Fahri Yılmaz, Bozüyük’te mola verdi.Bu yıl...

A+A-

Son 11 yıldır olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde bisikleti ile yollara düşen Fahri Yılmaz, Bozüyük’te mola verdi.

Bu yıl yine zaferin 102’inci yılı nedeniyle pedal çevirmeye başlayan ve Ankara’dan bisikletiyle Çanakkale’ye gitmek için yola çıkan 72 yaşındaki Fahri Yılmaz, Bozüyük’te ilgi ile karşılandı. Burada eski dostu Mürsel Türe ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’i ziyaret eden Yılmaz, Çanakkale’ye giderken Bozüyük’teki eş ve dostlarını ziyaret etmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu söyledi. Fahri Yılmaz, "Ankara’dan 8 Mart Çarşamba günü yola çıktım ve 15 Mart Çarşamba günü Çanakkale’ye varmayı planlıyorum. Çanakkale şehitlerinin benim için ayrı bir yeri var. Orada işgal güçlerine karşı gösterilen iman ve mücadele, bugün hepimizin örnek alması gereken bir davranıştır. Bu nedenle ben de 9 yıldır bisikletimle Ankara’dan yola çıkıp Çanakkale’ye gidiyor, oradaki şehitlerimizi ziyaret ediyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde bir süre dinlenen Yılmaz daha sonra yola çıktı. İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ise kendisine hayırlı yolculuklar diledi.

unnamed-(2)-007.jpg

Bu haber toplam 1892 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.