ÇARŞI MAHALLE REVİZE EDİLİYOR

ÇARŞI MAHALLE REVİZE EDİLİYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Çarşı Mahalleli hanımlar ile bir araya gelerek Çarşı Mahalle’de yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Çarşı Mahalleli hanımlar ile bir araya gelerek Çarşı Mahalle’de yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi.
​Bozüyük Belediyesi’nin 2. işletmesi ve tüm Bozüyüklülerin buluşma noktası olan Cemalettin Köklü Parkı’nda Çarşı Mahalleli hanımlarla bir araya gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı hanımlarla sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.

26179108_10212948931612877_37624226_o.jpg

Bozüyük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve AK Parti Çarşı Mahalle Başkanı Fatma Bulut'un organizasyonu ile Çarşı Mahalleli hanımlarla buluşan Başkan Bakıcı hanımlara Çarşı Mahalle’de yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi. Hanımlara bu projenin gerekliliğini anlatan Başkan Bakıcı  “Çarşı Mahalle’deki  yapılaşmada bir düzen sağlamalıyız. Burada yapılaşmaya farklı bir şekilde ağırlık verilmesi gerekiyor. Biz tüm meclis üyelerimiz, ilçe teşkilatımız yönetim kurulumuz başkanlarımız ile birlikte bir çok projeyi paylaşarak yaparız. Çarşı Mahalle’yi sadece bir bina yaparak geliştiremeyiz. Bu mahalleyi baştan aşağı revize etmek zorundayız. Sokakların 10- 12 metre olduğu, yeşil alanının olduğu ve belediyenin hizmet yapacağı belirli alanların oluşması gerekmekte. Meclis kararı ile almış olduğumuz Kentsel dönüşümü 3.5 yıl gibi bir süredir üzerinde çalışıyoruz ve bitirmek üzereyiz. Diğer mahalleler ile aynı şekilde bu mahallemizin de değişip gelişebilmesi için bu kentsel dönüşümün yapılması gerekiyor. Zaten yakın bir zamanda tüm mahalle halkımıza detaylı bilgilendirme yapacağız. Güçlü Bozüyük İçin Çalışıyoruz” dedi.
26194347_10212948932452898_1603267525_o-(1).jpg

Bu haber toplam 4344 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.