Cenaze için gitti, depreme yakalandı

Cenaze için gitti, depreme yakalandı

Bilecik’te yaşayan Tülay Ateş isimli vatandaş cenazeye katılmak için gittiği Gaziantep’te depreme yakalandı.

A+A-

Bilecik’te yaşayan Tülay Ateş isimli vatandaş cenazeye katılmak için gittiği Gaziantep’te depreme yakalandı. Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan akrabalarının evinde depreme yakalanan Tülay Ateş yaşadıklarını anlattı. Tülay Ateş, “Ambulans sesi duymak istemiyorum. Ambulans sesi duyduğumda içim ürperiyor.” dedi.

Depremin ardından birkaç gün Gaziantep’te kaldığını daha sonra Bilecik’e döndüğünü aktaran Tülay Ateş, yaşadığı zorlu süreci şu sözlerle anlattı:

“Gaziantep’e cenaze için gitmiştik. Döneceğimiz gün depreme yakalandık.2-3 gün oralarda çadırlarda yaşadık. Ondan sonra yollar açılınca hemen biletimizi aldık Bilecik’e döndük. Geldikten sonra biraz dinlenmeye çekildik. Tabi orada üşüdük, hasta olduk. Biraz psikoloğa gittik, psikologdan destek aldık. Unutmaya çalışıyoruz ama ne kadar unutabiliriz.

Ambulans sesi duymak istemiyorum. O ambulans sesleri beni çok rahatsız etti. Yol boyu gelirken o Nur Dağı’ndan olsun Osmaniye olsun oralardaki o bağırtılar-çağırtılar, enkaz altındaki aramalar baya bir etkiledi.” diye konuştu. 

Bu haber toplam 2635 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.