ÇEVKODER İZCİ KULÜBÜ BELEDİYE MECLİSİNİN KONUĞU OLDU

ÇEVKODER İZCİ KULÜBÜ BELEDİYE MECLİSİNİN KONUĞU OLDU

Bozüyük’te Çevkoder İzci Kulübü Türkiye İzcilik Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Veli Çelik önderliğinde bu ayki belediye meclisinin konuğu oldu....

A+A-

Bozüyük’te Çevkoder İzci Kulübü Türkiye İzcilik Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Veli Çelik önderliğinde bu ayki belediye meclisinin konuğu oldu. Meclis toplantısı süresince toplantı salonunda bulunan küçük izciler meclis toplantısındaki işleyişi daha yakından görme fırsatı buldular.

Türkiye İzcilik Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Veli Çelik, ”Bugünün küçükleri yarının yöneticileri olacak olan izci kardeşlerimiz ile bugün belediye meclis toplantımıza katıldık. Toplantının nasıl yapıldığı ve ilçenin gelişimi noktasında nasıl kararlar alındığı ve oylamanın ne şekilde yapıldığını yerinde görsünler istedik. Daha sonra bu tecrübeleriyle birlikte hareket etsinler diye düşündük” Dedi. Toplantı sonrasında meclis üyelerinin koltuklarına oturan küçük izciler bu atmosferi daha yakından yaşama fırsatı buldular. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekinerek bu güzel ziyareti ölümsüzleştirdiler.

Meclis toplantısını müteakip Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman’a hoş geldin ziyaretinde bulundular. İzcileri toplantı odasında ağırlayan Kaymakam Yaman, her birinin yaş ve okullarını ve ne gibi faaliyet yaptıkları ile bilgi alırken, izciler de Kaymakamın görevleri hakkında bilgi aldılar.  İzcilik il temsilcisi Veli Çelik ise yapılan faaliyetler ve projeler ile ilgili bilgi aktardı. Önceki yıllarda 2 tona yakın plastik kapak topladıklarını, bu yıl da 1 tona yakın kapak topladıklarını belirten Veli Çelik, kapak toplamaya devam ettiklerini ve bu kapakları geri dönüşüme vererek elde edilen gelir ile fidan dikeceklerini belirtti. Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek her konuda elinden gelen yardımı yapacağını belirtti.   

Bu haber toplam 2341 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.