ÇOCUK OYUN ALANI VE ZEKA OYUNLARI SINIFI HİZMETE SUNULDU

ÇOCUK OYUN ALANI VE ZEKA OYUNLARI SINIFI HİZMETE SUNULDU

Bozüyük’ün Dodurga Beldesi’nde eğitim veren Dodurga İlkokulu’nda Zeka Oyunları sınıfı ile Bozüyük Belediyesi tarafından okulun bahçesine yaptırılan...

A+A-

Bozüyük’ün Dodurga Beldesi’nde eğitim veren Dodurga İlkokulu’nda Zeka Oyunları sınıfı ile Bozüyük Belediyesi tarafından okulun bahçesine yaptırılan oyun alanı düzenlenen açılış töreni ile öğrencilerin hizmetine sunuldu.

bsk--dodurga-ilkokulu-oyun-alani-zeka-oyunlari-sinifi-acildi-12.jpg

Açılışta Dodurga Beldesini yalnız bırakmayan Bozüyük protokolü Dodurga İlkokulu Akıl Oyunları Sınıfı ve Kum Odasının herkes için hayırlı olmasını dilediler. Açılış törenine Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya,Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğu, MHP İl Genel Meclis üyesi İsmail Zeki Uyanık, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler yer aldı.

29354381_1654897754564168_856753443243924716_o.jpg
Açılışın ardından açıklama yapan Dodurga Belde Başkanı Selim "Destek sizden hizmet bizden" şeklinde konuştu. Başkan Tuna konuşmasında; "Dodurga İlköğretim Okulumuza yapmış olduğumuz Akıl Oyunları Sınıfı ve Kum Odamızın açılışını Bozüyük İlçe Kaymakamımız Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Servet Çetinkaya ve çok değerleri misafirlerimiz ile gerçekleştirdik. Göreve geldiğim ilk günden itibaren eğitime imkanlarımız içerisinde her zaman destek oldum ve olmaya da devam edeceğim. Okulumuza Akıl Oyunları Sınıfı ve Kum Odasını öğrencilerimize kazandırdığım için çok mutluyum. Beldemize hizmet etmeyi nasip ettiği için önce Allah'ıma sonra Dodurga Halkına çok teşekkür ederim. Destek sizden hizmet bizden. Bizleri yalnız bırakmayan Bozüyük İlçe Kaymakamımız Hasan Yaman, Dodurga Beldemize her zaman destek olan bugünde okulumuz bahçesine çocuk oyun grubunu hediye ettiği için Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya, yapmış olduğumuz projelere destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet ÇetinKaya'ya, Okul Müdürlerimiz Ali Aygül, Kerem Durak, Öğretmenlerimize, mutlu günümüze destek olan çok değerli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

bsk--dodurga-ilkokulu-oyun-alani-zeka-oyunlari-sinifi-acildi-14.jpg
Bunun yanında açılışla ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Kardeş belediye olduğumuz Dodurga Beldemizde bulunan, Dodurga İlkokulu Zeka Oyunları Sınıfının ve okulumuza kazandırdığımız çocuk oyun alanının açılışını gerçekleştirdik. Çocuklarımızı çağımızın hastalığı, telefon bağımlılığına karşı Zeka Oyunlarına yönlendiriyor, aynı zamanda yaşıtları ile birlikte sevdikleri oyunları güvenle oynamaları için çalışıyoruz" dedi.
Açılış töreninde bulunan Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, okullara yapılan destekler ve yardımların ne kadar önemli olduğunu belirterek, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’ya teşekkür etti. Protokol üyeleri açılışın ardından okulda bulunan sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenler ile sohbet ederken ayrıca okuma yazma öğrenen Dodurgalı hanımları da ziyaret ettiler. Açılış programının sonunda ise Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, eğitime yapmış oldukları destek ve yardımlar için Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’ya teşekkür plaketi takdim etti.
Okullarına yapılan çocuk oyun alanı ve zeka oyunları sınıflarından memnun kalan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

29662824_1654899694563974_6695074465071762740_o.jpg

Bu haber toplam 3219 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.