ÇOCUKLAR BUZ DEVRİ KAYIP YUMURTA OYUNU İLE ÇOK EĞLENDİ

ÇOCUKLAR BUZ DEVRİ KAYIP YUMURTA OYUNU İLE ÇOK EĞLENDİ

 Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğine katılan çocuklar, Buz Devri Kayıp Yumurta adlı oyunu seyrederek neşeli dakikalar geçirdi.Bozüyük...

A+A-

 Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğine katılan çocuklar, Buz Devri Kayıp Yumurta adlı oyunu seyrederek neşeli dakikalar geçirdi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılan tiyatro etkinliğinde sevilen çizgi film Buz Devri’nin Kayıp Yumurta adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Maskotlu, müzikli ve danslı çocuk tiyatrosu 2 seans halinde ücretsiz olarak minik tiyatro severlerle buluştu. Çocukların eğlenceli tiyatro oyunları ile eğlenerek dinlenmeleri ve güzel bir gün geçirmeleri amacıyla düzenlenen tiyatro etkinliğine minik tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. Her iki seansı da tamamen dolduran minikler doyasıya eğlendi. Çocuklar oyun bitiminde Buz Devri maskotları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Yapılan etkinliği takdir ile karşılayan vatandaşlar “çocuklarımız için eğlenceli ve güzel bir etkinlik oldu. Bize bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.

20170306aw001625_03.jpg


Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.