Cumhuriyet Meydanı Yenileniyor

Cumhuriyet Meydanı Yenileniyor

Bozüyük Belediye Meclisi'nde önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtilmişti, şimdi yapımına başlandı

A+A-

Cumhuriyet meydanı yeniden yapılandırılmaya başlandı. 
Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanında çalışmalar başladı. Geçtiğimiz yıl  Temmuz ayında ihaleye verilen Cumhuriyet meydanı yenileme çalışmaları için ekipler harekete geçti. Yeniden revize edilecek meydanda Kapalı Çarşı için de düzenlemeler yapılacak. Ayrıca yıkım çalışmalarının başlandığı alanda alt dükkanlara yağmur suları akıyordu, bunun önüne geçmek için Bozüyük Belediye ekipleri kolları sıvadı.

dsc-0799-001.jpg
Nisan ayı Bozüyük Belediye Meclis toplantısında, Cumhuriyet Meydanı ve Kapalı Çarşı yenilenmesi durumu gündeme gelmişti. Bozüyük Belediye Meclisi'nde önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtilmişti, şimdi yapımına başlandı. 
MHP Belediye Meclis Üyesi Nurettin Oydu’nun Bozüyük Belediye Meclis Toplantısında, "Yapılmayanlarda var geç kalan faaliyetlerde var. Bunların başında, Cumhuriyet Meydanının altı Kapalı Çarşı Projesi yaklaşık iki yıldır boş duruyor. Buraya bir faaliyet yapılmadı, yapıldığı zaman sivil toplum kuruluşlarına kiraya verilecekti" diyerek bu alanın durumunu sormuştu. Buna cevap olarak Cumhuriyet Halk Partisi sözcüsü Mahmut Fındık, Nurettin Oydu'nun sorularına cevap verdi. 

dsc-0789.jpg
Sözcü Fındık; "Cumhuriyet meydanının yeniden yapılandırılması, biliyorsunuz alt dükkanlara yıllardan beri yağmur sularının akması söz konusuydu, yeniden yapılandırılması için ihaleye verilmiştir. Önümüzdeki günlerde yapımı başlanacak ve alttaki dükkanlarda derneklerimize verilecek" ifadeleri kullanıldı.

bozuyuk-belediye-meclisinin-nisan-ayi-toplantisi-yapildisa.jpg

Bu haber toplam 4593 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.