DEPREM BÖLGESİNE HİÇ KULLANILMAMIŞ KIYAFET VE BATTANİYE KAMPANYASI BAŞLATILDI

DEPREM BÖLGESİNE HİÇ KULLANILMAMIŞ KIYAFET VE BATTANİYE KAMPANYASI BAŞLATILDI

 Bozüyük Belediyesi Bozüyük halkı ile birlikte deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda  büyük bir kampanyaya imza...

A+A-

 Bozüyük Belediyesi Bozüyük halkı ile birlikte deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda  büyük bir kampanyaya imza atıyor.
Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremler in sonrasında yaşanan can kayıpları, ülkemizi son derece üzerken, başlatılan çeşitli kampanyalar ile bölge halkının yaraları sarılmaya çalışıyor. Bozüyük Belediyesi'nin bölgeye gönderdiği öncü ekibin tespitleri sonrasında ihtiyaç ayrıntılı olarak listelenirken, bölgenin en büyük ihtiyacının hiç kullanılmamış kıyafet ve battaniye olduğu belirtildi.

3.jpeg
Bozüyük Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanya ile ilgili olarak açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; " Sevgili hemşehrilerim geçtiğimiz günlerde bir çok yöredeki depremlerle sarsıldık,  hele ki Elazığ ve Malatya yöresindeki depremde hem kayıplarımızı oldu hem de insanlar evsiz barksız kaldı, oralara yardım götürmek için başta devletimiz olmak üzere, belediyelerimiz ve herkes seferber oldu.  Bizler bölgeye bir ekip göndererek kapsamlı bir inceleme başlattık, o incelemeler sonunda en çok ihtiyaç olan şeylerin, ısınma ve buna dönük katkılar olduğu tarafımıza rapor edildi. Bir çok yerlerden gelen desteklerin 2. el kullanılmış ürün olmasının sıkıntı yarattığı aktarıldı.  Bizler Bozüyük Belediyesi olarak kampanyamızı  kullanılmamış ve yeni giyim ve battaniye üzerine belirledik. Manifaturacılar ve tuhafiyeciler  derneğimiz sağ olsunlar kullanılmamış giysileri bizlere getirdiler. Bunun içinde Dernek Başkanı İbrahim Sosa'ya ve katılım gösterecek tüm halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde toplanacak yardımlara katkıda bulunmak isteyen hemşehrilerimiz  hiç kullanılmamış battaniye, kalın giysiler ve iç çamaşırlar gibi yardımlarını belediyemize teslim edebilirler. " diyen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, belediyemize teslim edilecek yardımların AFAD koordinasyonluğunda bölgeye ulaştırılacağını aktardı.

dsc_6624.jpg

Bu haber toplam 1729 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.