Depremzedeler Unutulmadı

Depremzedeler Unutulmadı

"Çok büyük bir afet, felaket yaşıyor ülkemiz. Ülkenin her yerindeki herkesin her yurttaşın yardım etmesi sevindirici, Türkiye bütünlük içerisinde deprem bölgesinde."

A+A-

Bozüyük Belediyesi Mart ay meclis toplantısı öncesinde Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Çok büyük bir afet, felaket yaşıyor ülkemiz. Ülkenin her yerindeki herkesin her yurttaşın yardım etmesi sevindirici, Türkiye bütünlük içerisinde deprem bölgesinde. Bizlerde orda kaybettiğimiz yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabır diliyoruz” diyerek meclis üyelerini deprem bölgesinde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti.

meclis-toplantisi-2-mart-2023-2.jpg
Saygı duruşunun ardından 6 gündem maddesinin görüşüldü. Maddeler görüşüldükten sonra AK Parti Belediye Meclis üyesi Merve Ünsal deprem ile ilgili konuştu.
AK Parti Belediye Meclis üyeleri adına depremle ilgili konuşan Merve Ünsal, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize baş sağlığı dileyerek “ depremin ilk gününden beri adeta seferberlik şuuru ile bölgeye yardım için maddi, manevi tüm imkânları seferber eden tüm Bozüyüklülere özellikle gençlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize ve tüm insanlığa bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi. 
Konuşmanın ardından Başkan Bakkalcıoğlu “aynı duyguları paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

meclis-toplantisi-2-mart-2023-3.jpg

Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.