Depremzedelerin Yüreklerine Dokundu

Depremzedelerin Yüreklerine Dokundu

Bozüyüklü genç iş adamı Barış Bülbül, depremzedeleri unutmadı.

A+A-

Bozüyüklü genç iş adamı Barış Bülbül, depremzedeleri unutmadı. 6 Şubat gecesi Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremi yaşayan depremzedeler, Kahramanmaraş'ta konteyner ve çadır kentlerde yaşarken, bayramda unutulmadı. Depremde kaybettikleri yakınlarından ayrı ilk bayramı geçiren depremzedeler acılarına rağmen bayram hazırlıklarını devam etti.

bayramda-depremzedeleri-unutmadir.jpg
Bozüyük'te faaliyet gösteren Bülbül Reklam tarafından, Kahramanmaraş'ta yaşayan depremzedeler için bayramlık kıyafet, oyuncak ve bayramlık şeker dağıtıldı. Arife günü öncesi Bozüyük'ten yola çıkan yardım tırı, depremzedeleri mutlu etti. Yeni kıyafetlere kavuşmanın heyecanını yaşayan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. 

bayramda-depremzedeleri-unutmadi.jpg
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Bülbül Reklam yöneticisi Barış Bülbül; " Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen ailelerimizi birazcık da olsa mutlu edebilmek için yola çıktık. Oradaki yaşadığımız atmosfer gerçekten bizleri derinden etkiledi. Bizler Bozüyük'te onlar için üzülüyorduk ama orada ki durumu görünce adeta yüreğimiz parçalandı. Enkazlar toplandı ama insanların içlerinde ki enkaz hala devam ediyor. Daha onlar için yapmamız gereken çok şey var. Bülbül Reklam ailesi olarak bu bayram onları yalnız bırakmak istemedik. Bir nebze olsun onları mutlu edebilmek istedik. Ama bizim yaptığımız bu kampanya inanın yeterli değil, oradaki kardeşlerimizin daha çok eksiği var.
Biz Kahramanmaraş'tan döndükten sonra yeni bir çalışma için kollarımızı sıvadık. İkinci tırımız için hazırlıklarımıza hemen başladık. Bu kez daha çok çocuğa ulaşmayı, yüzlerini güldürmeyi istiyoruz. Bu konuda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Eksiklerimizi hep birlikte tamamlayabilmek tek amacımız" dedi.

bayramda-depremzedeleri-unutmadierr.jpgbayramda-depremzedeleri-unutmadifd.jpg

Bu haber toplam 5039 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.