Depremzedenin Mesajı Çok Etkiledi

Depremzedenin Mesajı Çok Etkiledi

'Köyümüze ilk gelen yardım tırı sizinkiydi hepimiz çok duygulandık ve sahipsiz olmadığımız hissini yaşadık'

A+A-

Tüm ülkeyi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından günlerdir süren yardım kampanyaları depremzedelere hızlı bir şekilde ulaşıyor.
Bozüyük Belediye'sinin günlerdir durmadan hazırladığı yardım tırları, depremzedelere ulaştı. Gaziantep'in Nurdağı ilçesine ulaşılan yardım tırı, ekipler tarafından depremzedelere teslim edildi. Bunun ardından depremzede bir vatandaşın gönderdiği mesaj herkesi çok etkiledi. Bozüyük Belediyesi'nin göndermiş olduğu tırların ellerine ulaştığını belirten depremzede Bozüyük Belediye'sine mesaj atarak duygularını ifade etti.
Depremzedenin gönderdiği mesaj herkesi derinden etkiledi. 

Mesajında; "Merhaba biz depremin en çok etkilendiği ve yıkımın en fazla olduğu yerlerden biri olan Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeyiz. Yardım tırlarınız köyümüz olan Altınova köyüne gelmiştir. Yapmış olduğunuz yardımları Allah'ım kabul etsin. Köyümüze ilk gelen yardım tırı sizinkiydi hepimiz çok duygulandık ve sahipsiz olmadığımız hissini yaşadık. bu zor zamanımızda yanımızda olan siz Bozüyük halkına ve bu yardıma vesile olan büyük küçük herkesten Allah binlerce kez razı olsun. Çok ama çok teşekkür ederiz. Nurdağı halkı olarak yaptığınız bu yardımı hiç bir zaman unutmayacağız" dedi.

03dafc11-c8cb-4cff-95fd-a0ca1c258ebf.jpg


Bu haber toplam 4176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.