DEV FESTİVAL BAŞLADI!

DEV FESTİVAL BAŞLADI!

Bozüyük Belediyesi'nce bir ilke imza atılarak ülke çapında ses getiren 1. Karakucak Güreş Festivali başladı.Bozüyük Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen...

A+A-

Bozüyük Belediyesi'nce bir ilke imza atılarak ülke çapında ses getiren 1. Karakucak Güreş Festivali başladı.

Bozüyük Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen 1. Karakucak Güreş Festivali, dün yapılan kortej yürüyüşünün ardından bugün resmen başladı. Güreşçiler, kapalı spor salonu önündeki çim sahada yerlerini aldı. 

Ata sporumuzun yeniden hayat bulduğu 1. Karakucak Festivali, vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın ev sahipliğindeki festivale Dünya ve Avrupa Şampiyonu birçok milli sporcuda davetli olarak katılıyor. 

Festival kapsamında saat 12.00 itibari ile minikler ve yıldızlar kategorilerinde mücadeleler başladı.

Mücadeleleri, Doç Dr. Vali Tahir Büyükakın, Vali Yardımcısı M. Kemal Özgün, AK Parti Eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, Güreş Ağası Mehmet Bayram, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP İlçe Başkanı İhsal Esel, daire müdürleri ve STK temsilcileri de takip ediyor. 

İzleyenler arasında Milletvekili Halil Eldemir, Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal yer almaktadır.

grs.jpg

dsc_6025.jpg

Bu haber toplam 2270 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.